Smak och sensorik – våren 2019

Väkommen till kurs i smak och sensorik!

I ett samarbete mellan Göteborgs universitet och Nordic Taste & Flavour Centre ges kursen Smak och sensorik (7,5hp)

Sensorisk analys och sinnesupplevelser är i fokus på den här kursen. Den innehåller både teoretiska och praktiska moment kopplade till olika analysmetoder. Kursen är anpassad för dig som är yrkesverksam.

Vi svarar på frågor som:

  • Hur fungerar människans sinnen kring smak och lukt?
  • Hur kan vi använda analytisk panel och sensoriska metoder för utveckling av nya produkter?
  • Hur säkerställer man sensorisk kvalitet hos en produkt med en analytisk panel?
  • Hur kommunicerar vi smak i marknadsföringen?

Med ledande föreläsare från både akademi och industri är detta ett ypperligt tillfälle för dig som vill smaksäkra din kompetens och utöka ditt nätverk. Vi behöver din ansökan senast 30 november! 15 st platser är reserverade för deltagare från industrin.

Datum
Block 1: 23-24 januari
Block 2: 6-7 februari
Block 3: 21 mars

Plats
Göteborgs universitet och RISE

Sista anmälningsdag
30 November 2018

Anmäl dig här

För fullständigt program, se här

Inbjudan Smak och sensorik med schema

Kostnad
18.000 SEK för medlemmar i Nordic Taste & Flavour Centre. 22.500 SEK för icke-medlemmar.

Om du vill veta mer kontakta gärna
Cecilia Norman, RISE
Mia Prim, Göteborgs universitet

Kursadministratör
Tina Petersson
tel. 010-516 66 63

Läs mer här och här